Category: Norsk webcam sex Sandvika

Vgnet g punkt hos kvinner

17.09.2016

vgnet g punkt hos kvinner

Om det er G - punkt eller andre punkter i ræva som du sier er i grunn uvesentlig. Er prostatakjertelen det er snakk om, og den nås hos oss gutter best gjennom. G - punktet er jo hos kvinner og er heller ikke et punkt, men et litt ru område cm inne i kvinnen og ut mot magen. Mange kvinner trøbler med å få glede av det. Noen kvinner kan også ha en følelsesnedsetting i klitoris og for dem er G - punktet kanskje den eneste muligheten for å få orgasme. For dem. vgnet g punkt hos kvinner

Videos

G-punktstimulatorer fra abort-net.net! G - punktet er et punkt som ligger ca. fem centimeter inn i kvinnens vagina, Noen kvinner er mer ømfintlige for stimulering enn andre, og noen reagerer ikke i det hele tatt. ved Yale-New Haven Hospital i Connecticut har ledet en studie om G - punktet, of the Elusive G-Spot; ^ VG - Forsker: Fant G - punktet under obduksjon. G - punktet er jo hos kvinner og er heller ikke et punkt, men et litt ru område cm inne i kvinnen og ut mot magen. Mange kvinner trøbler med å få glede av det. Fakta 2: Hos mange kvinner må du ”vekke” g - punktet. Området krever langvarig og repetitiv stimulering av en dyktig (og tålmodig!) elsker.

Vgnet g punkt hos kvinner - Sandefjord sextreff

Twitter Mannens G punkt er ikke så mye omtalt, men det er faktisk et faktum at menn som har problemer med å komme, spruter i løet av sekunder om de blir stimulert i rumpa. Mange velger å bare satse på at det går bra med barna våre, men vi må engasjere oss mer.

 Comments: 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *